Участь науковців у засіданні Секції науково-інноваційного розвитку АПК Київської області

29 серпня 2022 року науковці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН - Борівський А.Ф., заступник директора з науково-виробничої та фінансової діяльності та Кравчук В.І., завідувач лабораторією науково-технічного забезпечення технологій виробництва, переробки та використання біомаси прийняли участь у засіданні Секції науково-інноваційного розвитку АПК Київської області, що проходила у Відокремленому структурному підрозділі «Немішаєвський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».
На засіданні розглянуто підсумки роботи Секції за перше півріччя 2022 року. Відмічено позитивну роботу Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН серед інших десяти наукових закладів, що входять у склад Секції.
Розглянуто питання щодо створення електронного каталогу інноваційних розробок. Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН передбачив до цього каталогу 8 проектів.
Також прийнято рішення про проведення у вересні місяці цього року виїзного засідання Секції та практичного семінару з вирощування і використання біоенергетичних культур на демонстраційному полігоні Ксаверівського відділення ДПДГ   «Саливонківське» ІБКіЦБ НААН.
 

Завідувач лабораторією науково-технічного забезпечення технологій виробництва, переробки та використання біомаси, доктор тех. наук, професор, академік НААН  - В.І. Кравчук
Провідний науковий співробітник, кандидат с.- г. наук - В.М. Квак